Welkom op onze website. Door je bezoek aan onze website geef je aan geïnteresseerd te zijn in een goede en vlotte rijopleiding. Bij ons ben je aan het juiste adres. Dat is precies waar wij voor staan. Een vlotte rijopleiding. Moderne lesmethoden en goed lesmateriaal. Wij denken met je mee. Niet eindeloos veel lessen of onnodig vaak examen doen maar op een vlotte en leuke manier je rijbewijs halen.

 

Onze kenmerken zijn klantvriendelijkheid, een geweldige service en een zeer hoog slagingspercentage. Met een goede inzet van je instructeur en natuurlijk een goede motivatie van jou zelf kun je ervan verzekerd zijn het rijbewijs binnen niet al te lange tijd in je bezit te hebben.

Verkeersschool Start & Go.

is een verkeersschool met meer dan  ruime ervaring. Wij geven rijlessen in Mercedessen Van het type CLA.

We geven rijlessen voor de categorieën auto en motor. Dit alles doen we met veel passie en plezier. Wij leiden je niet op voor je rijbewijs, maar gaan verder dan dat. Wij leren je rijden in alle omstandigheden en ook in buurten waar je niet bekend bent. Je haalt dus méér dan alleen je rijbewijs!

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met faalangst of autismespectrumstoornissen. Hieronder vallen bijvoorbeeld AD(H)D, PDD-NOS en Syndroom van Asperger.

Wij hanteren geen wachtlijst, je begint gelijk met je rijles! 

Rij-instructeur Leon Erkens

praktijk lessen

Op dit moment hebben wij Mercedessen  van het type Cla  om mee te lessen.

Beiden zijn moderne gebruiksvriendelijke auto’ s. Voorzien van airco. De Mercedessen zijn voorzien van een start stop systeem. Dit om het milieu niet onnodig te belasten. Er wordt niet gerookt in de lesauto’s.  

 

Lessen worden opgebouwd aan de hand van een  stappensysteem. Eerst leer je de auto bedienen. Daarna leer je de juiste kijktechniek, gedrag op kruisingen, afslaan en de bijzondere verrichtingen. Daarna de bijzondere vaardigheden zoals rotondes, rijstrook wisselen en snelweg. Dit is het basisgedeelte. Het tweede gedeelte van je rijopleiding bestaat uit afwerking en examentraining. Hierbij geven we  veel aandacht aan zelfstandig rijden. Hoeveel lessen je nodig hebt is, voordat je begint, moeilijk te bepalen. Dit hangt o.a. van aanleg, karakter, handigheid, verkeersinzicht en besluitvaardigheid. Standaard starten we met een startpakket van 25 lessen. Daarna bepalen we in overleg of en met hoeveel lessen we dit pakket aanvullen. Gemiddeld hebben de meeste leerlingen ongeveer 35 tot 40 lessen nodig.

Voordelen START&GO

  • Je eerste rijles is een proefles. We kijken dan hoe jij het autorijden ervaart, hoe je technische handelingen verricht en met aanwijzingen omgaat. Hierdoor valt aardig te zeggen hoeveel rijlessen je nodig zult hebben.
  • We hebben geen wachtlijst, je kunt dus snel beginnen met rijles in Voerendaal Parkstad limburg, Zuid limburg  en omgeving.
  • Je hebt altijd je eigen, vaste instructeur.
  • Je rijdt in een luxe Mercedes! We hebben zowel een automaat als schakelauto.
  • Je hebt keus uit aantrekkelijke prijspakketten. Hierdoor krijg je nooit te maken met onverwachte kosten. Betalen in termijnen is mogelijk.
  • Je kan ook lessen volgen op avonden en in weekenden.
  • In één overzichtelijke app van PlanGo staat alles wat jij en ook je ouders moeten weten.
  • Wij zijn ervaren in het rijles geven aan zowel faalangstige als neurodiverse mensen (ADHD, ADD, autisme). Meer info over aangepaste begeleiding bij rijles in Voerendaal Parkstad limbur,Zuid Limburg en regio vind je hier.
  • Als jij zorgt voor de aanmelding van een nieuwe leerling krijg je één gratis rijles cadeau!

START&GO, de beste keuze! Hoog slagingspercentage!

Proefles aanvragen (tegen Betaling).

of een vraag stellen?

Bel 0619217585 of laat een bericht achter.