Autorijles

Onze proefles is de kennismaking met de lesauto en vaste rijinstructeur. De eerste kennismaking vindt plaats bij jou thuis om vanuit daar direct de Lesauto in te stappen. Je stapt aan de bestuurderskant in en kri

jgt een korte uitleg over de belangrijkste functies van de lesauto. Denk hierbij aan de plaats van de richtingaanwijzer, jouw grip op het stuur, bepalen van de zithouding, waar je zicht op moet hebben in spiegels en de werking van de drie pedalen (koppelings-, rem- en gaspedaal). Ook niet te vergeten zijn de schakelpook en de positie van de zes versnellingen. Na deze korte uitleg ga jij jouw eerste meters op de weg maken. De keuze is aan jou of je al deels zelfstandig vanuit thuis wil wegrijden of liever een rustige locatie opzoekt in de buurt. In deze eerste les kijken we hoofdzakelijk hoe je de stuurmethodes eigen kunt maken. En de positie op de rijstrook. De pedalen worden tijdens deze proefles door de instructeur bediend.

 

Bij terugkomst van de proefles bespreken we jouw ervaring en zullen we je advies geven over hoeveel rijlessen jij nodig hebt om jouw rijbewijs te behalen. Soms komt het voor dat je minder rijlessen nodig hebt of meer. Dit zullen we uiteraard tijdig bespreekbaar maken tijdens het vervolg van jouw rijlessen. Er kunnen altijd uitzonderingen zijn waardoor er geen behoefte is aan een rijlespakket.

 

De mogelijkheden van losse rijlessen of een pakket op maat zijn altij

d bespreekbaar. Denk hierbij aan faalangst, autisme eerdere ervaring bij een andere rijschool of overige omstandigheden.

 

Wil je na de proefles nog samen met jouw ouders om tafel zitten? Dan is hier uiteraard ook tijd voor en bespreken we samen het vervolg van jouw rijlessen.

 

 

 

 

Motorrijles

 

 

 

Voor de motorrijlessen zul je naar locatie moeten komen. En zul je op locatie text en uitleg over de motor krijgen. Daana gaan we kijken  wat jou vaardigheden zijn .

 

 

Wanneer start jij?

 

– Gratis*

– Vrijblijvend

– Advies op maat

– 60 minuten

– Vaste lesauto/Lesmotor.

– Vaste instructeur

– Direct starten

– Kosteloos betalen in termijnen

 

*De proefles is gratis als je start met rijlessen bij ons. 

Mocht je twijfelen dan vragen wij een vergoeding van €60,-

voor de proefles.