Hoog slagingspercentage.

Verkeersschool Start & Go. vindt het ontzettend belangrijk dat jij in één keer slaagt!

Om jou goed van dienst te kunnen zijn, streven wij ernaar om iedereen in één keer te laten slagen.

Verkeersschool Start & Go. gebruikt een unieke lesmethode om cursisten de kwaliteit en het zelfvertrouwen te geven om uiteindelijk zelfstandig het verkeer in te gaan.

 

Op dit moment hebben wij voor de autorijlessen. auto’ s van het merk Mercedes type Cla om mee te lessen. Ze hebben dieselmotors Het zijn moderne gebruiksvriendelijke auto’ s. Voorzien van airco. De Mercedessen zijn voorzien van een start stop systeem. Dit om het milieu niet onnodig te belasten. Er wordt niet gerookt in de lesauto’s.  

 

Lessen worden opgebouwd aan de hand van een  stappensysteem. Eerst leer je de auto bedienen. Daarna leer je de juiste kijktechniek, gedrag op kruisingen, afslaan en de bijzondere verrichtingen. Daarna de bijzondere vaardigheden zoals rotondes, rijstrook wisselen en snelweg. Dit is het basisgedeelte. Het tweede gedeelte van je rijopleiding bestaat uit afwerking en examentraining. Hierbij geven we  veel aandacht aan zelfstandig rijden. Hoeveel lessen je nodig hebt is, voordat je begint, moeilijk te bepalen. Dit hangt o.a. van aanleg, karakter, handigheid, verkeersinzicht en besluitvaardigheid. Standaard starten we met een startpakket van 25 lessen. Daarna bepalen we in overleg of en met hoeveel lessen we dit pakket aanvullen. Gemiddeld hebben de meeste leerlingen ongeveer 35 tot 45 lessen nodig.

                                                                              

Verkeersschool Start & Go

Panhuisstraat 70
6367 XJ Voerendaal.

0619217585
info@verkeersschoolstartengo.nl

CBR rijschoolnummer: 1477H5. 

Kvk- 81938934.

123movies
google embed code

© 2021 Start & Go Verkeersschool.