Spoedopleiding Motor.

De motor spoedopleiding duurt maar 4 dagen!

Heb je weinig tijd om iedere week te lessen en wil je toch graag je motorrijbewijs snel halen? Dan is de motorspoedopleiding wat voor jou!

KERN Verkeersopleidingen biedt de mogelijkheid om in 4 dagen je rijbewijs te halen. Ieder jaar, in de maanden maart t/m november (uitgezonderd augustus), verzorgen wij een volledige motor spoedopleiding. Echter, je kunt er ook voor kiezen om je AVB en je AVD apart in je spoedtraject te plannen. Voor je voertuigbeheersing (deel 1) hoef je nog niet in het bezit te zijn van je theorie-certificaat en hoef je ook nog géén gezondheidsverklaring te hebben.(is echter wel raadzaam)

Hoe gaat de spoedopleiding in z’n werk? Zie ons stappenplan!

  • Stap 1 Om de volledige spoedopleiding of alleen deel 2 te volgen moet je in het bezit zijn van een geldig theorie-certificaat voor de motor. Mocht je dit al hebben, dan kun je direct door naar stap 2.Heb je je theoriecertificaat nog niet? Kijk dan op onze site voor de theorie-leermiddelen en mogelijkheden.
    Wij helpen je graag met het halen van je theorie.
  • Stap 2Meld je aan via ons inschrijfformulier en geef aan dat je voor de volledige spoedopleiding kiest. Of vul in het opmerkingenveld in dat je voor de spoedopleiding AVB of de spoedopleiding AVD kiest.
  • Stap 3Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een datum te plannen voor een intake les en bespreken met jou in welke maand je de opleiding of een deel van de spoedopleiding zou willen volgen. (let op: bij de spoedopleiding AVD (spoed deel 2), volg je alléén een intakeles wanneer je je voertuigbeheersing (deel 1) bij een andere rijschool gehaald hebt.
  • Stap 4Je volgt de intake-les op de afgesproken datum. Na aanleiding van deze les bespreekt de instructeur met je of je geschikt bent om in 4 dagen je motorrijbewijs te halen. Ben je geschikt dan kun je door naar stap 5. Raad de instructeur je, na aanleiding van de intakeles, af om je rijbewijs in 4 dagen te halen, dan kun je nog steeds versneld je motorrijbewijs halen. Wij maken samen met jou een plan om toch snel je rijbewijs op zak te hebben.
  • Stap 5Blijk je geschikt te zijn voor de spoedopleiding, vul dan een Gezondheidsverklaring in bij het CBR. Deze vul je in doormiddel van je Digid-code. Tevens kun je hem direct aan het CBR betalen via Ideal. Wanneer je Gezondheidsverklaring door het CBR is goedgekeurd en je in het bezit bent van je theorie-certificaat kunnen wij je AVD-examen reserveren bij het CBR.
  • Stap 6Je start de spoedopleiding in de afgesproken maand. De voertuigbeheersingslessen starten altijd op maandag.  

 

  • Spoedopleidingen:parkstad Ransdaal Kerkrade Heerlen Brunssum gulpen Wylre Enz.